NK jeugd

Onze jeugdljeppers Riemer, Timo, Hedrik-Jacob, Hanneke en Maureen hebben op zaterdag  25 augustus mee gedaan aan het Nederlands Kampioenschap voor de jeugd in Polsbroekerdam. Helaas zat het weer . niet mee en moest de wedstrijd vaak onderbroken worden. Zelfs de hagelstenen kwamen uit de lucht vallen… Hierdoor werd door de technische commissie besloten dat er geen finale zou worden gesprongen. Desondanks hebben onze ljeppers het beste er van gemaakt en behaalden Riemer Zijlstra en Hanneke Westert beide een tweede plaats! Riemer sprong een afstand van 9,40 m en Hanneke sprong een afstand van 9,78. Het NK betekende de laatste wedstrijd voor het seizoen van de ljeppers. Alle ljeppers mogen met trots terug kijken op dit seizoen, want er zijn ongelooflijk veel persoonlijke records en prijzen gewonnen!