Kampioenen in het zonnetje gezet tijdens leden vergadering

Op vrijdag 13 oktober werd de algemene leden vergadering gehouden in het clubgebouw. Tijdens deze jaarlijkse vergadering werden weer diverse punten besproken. Ook werden alle kampioenen in het zonnetje gezet voor het behalen van de Nederlandse en Friese titels. Bij het Fries Kampioenschap voor de jeugd in IJlst werden maar liefst 4 titels behaald door onze ljeppers namelijk: Hylkje Hoekstra, Michiel Zijlstra, Timo van der Knaap en Lisse van der Knaap. Bij het Fries Kampioenschap in Winsum behaalden Bobby Zwaagman en Klaske Nauta de titel. En tijdens de Nederlandse Kampioenschappen voor de jeugd in buitenpost behaalden wederom Timo van der Knaap en Lisse van der Knaap de titel.

Foto’s:

 

(Op de foto is Klaske Nauta helaas afwezig, zij maakt een wereldreis)